LEJ EN BUS TIL EN GRUPPEREJSE
Hos Bingo-Rejser tilbyder vi forskellige former for rejser hvor destinationen både kan være i Danmark og udlandet
LEJ EN BUS TIL EN GRUPPEREJSE
Hos Bingo-Rejser tilbyder vi forskellige former for rejser hvor destinationen både kan være i Danmark og udlandet
Previous slide
Next slide

LEJ EN BUS TIL EN GRUPPEREJSE

Grupperejser tønder og grupperejser sønderjylland

Hos Bingo-Rejser tilbyder vi forskellige former for rejser hvor destinationen både kan være i Danmark og udlandet. Vi råder over fire busser i alt, hvoraf de tre af dem er almindelige busser, som kan rumme op til 46, 48 og 49 personer. Derudover har vi en dobbeltdækker, som kan rumme op til 68 personer.

Når vi kører på lange ture, overholder vi altid vores køre hviletider. Oftest får vi det til at passe med en overnatning eller stop i forbindelse med en oplevelse. Men det er noget, som vi kan planlægge sammen.

Planlægning af rejsen

I forbindelse med en grupperejse i samarbejde med vores rejse arrangøre kan du enten planlægge størstedelen selv, og blot bestille os til buskørslen, eller vi kan planlægge turen for dig. Hvis du ønsker det, kan vi både stå for udflugter, hotelophold m.m.

Desuden finder vi ud af i samarbejde med dig, om der skal tilbydes mad og drikke i bussen. Det er muligt selv at medbringe det, men vi sælger både mad, vand, øl, sodavand og kaffe i busserne.

Ring for nærmere information

Hvis du skal planlægge en grupperejse så kan vi i samarbejde med vores rejse arrangøre hjælpe dig. Du velkommen til at kontakte os på telefon 73 72 12 84 for et uforpligtende tilbud. Husk et uforpligtende tilbud kan både bestå af tilbud alt inkl. eller blot buskørslen. Selvom at vi holder til i Sønderjylland nær Tønder, kører vi henter og bringer vi jer gerne i hele landet.